Start waar jij bent: een laagdrempelige, rustgevende combinatie van yoga & mindfulness afgestemd op jouw fysieke en mentale bloei.  

 

LEESROOSTER>    Wij oefenen elke dag. Er is altijd een plek vrij voor de gedreven beoefenaars - zowel de beginnende als meer ervaren Yogi's, ook met blessures en chronische ziektes. Dus kom op de mat!  Bij ons krijgt iedereen de eerste les cadeau!

LEESROOSTER>

Wij oefenen elke dag. Er is altijd een plek vrij voor de gedreven beoefenaars - zowel de beginnende als meer ervaren Yogi's, ook met blessures en chronische ziektes. Dus kom op de mat! Bij ons krijgt iedereen de eerste les cadeau!

PRIVÉ LESSEN & COACHING >    Er zijn een aantal mogelijkheden om met een coach een traject aan te gaan om de lichamelijke en mentale conditie te verbeteren d.m.v sport en beweging, stress management en blessures.

PRIVÉ LESSEN & COACHING >

Er zijn een aantal mogelijkheden om met een coach een traject aan te gaan om de lichamelijke en mentale conditie te verbeteren d.m.v sport en beweging, stress management en blessures.

WORKSHOPS >    Behalve voor yogalessen kun je bij Wonderschoon Yoga ook terecht voor inspirerende workshops, lezingen en cursussen.

WORKSHOPS >

Behalve voor yogalessen kun je bij Wonderschoon Yoga ook terecht voor inspirerende workshops, lezingen en cursussen.


‘De kunst is te midden van de storm de rust weten te behouden. Op jouw yogamat oefen je voor het echte leven en zijn uitdagingen. ‘

Monika - yogadocente & eigenaresse van Wonderschoon Yoga


Lesaanbod 

Al sinds 3 jaaR kAN je kiezen tussen TWEe SOORTEN MINDFUL HATHA YOGA lessen: MILD YOGA (MEER rustgevend) EN SOEPEL YOGA (MEER dynamisch).

Een yogahouding hoeft niet ingewikkeld te zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor de minder flexibele /geblesseerde yogaleerlingen. Ze helpen jou om meer aandacht te creëren voor hoe je beweegt en hoe je ademt. In je eigen tempo, veilig & met individuele begeleiding ontwikkel je souplesse en concentratie. Wij nemen uitgebreid de tijd voor de eindontspanning en sluiten af met een kopje thee.

✓Laagdrempelig - je hoeft niet lenig te zijn. 

✓ Geschikt voor alle leeftijden.

✓Als aanvulling op uw fysiotherapeutische behandeling.

✓Als vervolg op een mindfulness cursus bijv. bij burn-out.

✓Praktisch en niet zweverig. 

✓Veel persoonlijke aandacht.

Een introles is altijd gratis, zonder enige verplichting.

Bij Ons kan je ook PRIVÉ LESsen & Inspirerende Cursussen volgen. 

Kijk onderaan voor meer informatie