Start waar jij bent: een laagdrempelige, rustgevende combinatie van yoga & mindfulness afgestemd op jouw fysieke en mentale bloei.  

 

LEESROOSTER>    Wij oefenen elke dag. Er is altijd een plek vrij voor de gedreven beoefenaars - zowel de beginnende als meer ervaren Yogi's, ook met blessures en chronische ziektes. Dus kom op de mat!  Bij ons krijgt iedereen de eerste les cadeau!

LEESROOSTER>

Wij oefenen elke dag. Er is altijd een plek vrij voor de gedreven beoefenaars - zowel de beginnende als meer ervaren Yogi's, ook met blessures en chronische ziektes. Dus kom op de mat! Bij ons krijgt iedereen de eerste les cadeau!

PRIVÉ LESSEN & COACHING >    Er zijn een aantal mogelijkheden om met een coach een traject aan te gaan om de lichamelijke en mentale conditie te verbeteren d.m.v sport en beweging, stress management en blessures.

PRIVÉ LESSEN & COACHING >

Er zijn een aantal mogelijkheden om met een coach een traject aan te gaan om de lichamelijke en mentale conditie te verbeteren d.m.v sport en beweging, stress management en blessures.

WORKSHOPS >    Behalve voor yogalessen kun je bij Wonderschoon Yoga ook terecht voor inspirerende workshops, lezingen en cursussen.

WORKSHOPS >

Behalve voor yogalessen kun je bij Wonderschoon Yoga ook terecht voor inspirerende workshops, lezingen en cursussen.


‘De kunst is te midden van de storm de rust weten te behouden. Op jouw yogamat oefen je voor het echte leven en zijn uitdagingen. ‘

Monika - yogadocente & eigenaresse van Wonderschoon Yoga


Lesaanbod 

Al sinds 3 jaaR kAN je kiezen tussen TWEe SOORTEN MINDFUL HATHA YOGA lessen: MILD YOGA (MEER rustgevend) EN SOEPEL YOGA (MEER dynamisch).

Een yogahouding hoeft niet ingewikkeld te zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor de minder flexibele /geblesseerde yogaleerlingen. Ze helpen jou om meer aandacht te creëren voor hoe je beweegt en hoe je ademt. In je eigen tempo, veilig & met individuele begeleiding ontwikkel je souplesse en concentratie. Wij nemen uitgebreid de tijd voor de eindontspanning en sluiten af met een kopje thee.

✓Laagdrempelig - je hoeft niet lenig te zijn. 

✓ Geschikt voor alle leeftijden.

✓Als aanvulling op uw fysiotherapeutische behandeling.

✓Als vervolg op een mindfulness cursus bijv. bij burn-out.

✓Praktisch en niet zweverig. 

✓Veel persoonlijke aandacht.

Een introles is altijd gratis, zonder enige verplichting.

Bij Ons kan je ook PRIVÉ LESsen & Inspirerende Cursussen volgen. 

Kijk onderaan voor meer informatie

 

De kunst van het ontspannen 

 

Het niveau: zachte yogavorm voor iedereen ook met beperkte bewegingsmogelijkheden. Gemengde groep. Ook mannen zijn welkom.

Je krijgt handvatten waarmee je ontdekt wat jij nodig hebt om dieper te kunnen ontspannen. Mede door langzame mix van hatha en yin houdingen, ademhalings- en mindfulness oefeningen leer je te ontstressen en vertrouwen op jouw innerlijke rust. Alles wat je leert is toepasbaar in je dagelijkse leven want yoga houdt niet op als je van de mat afkomt.

*Elke woensdag om 10.15 uur: een extra milde, therapeutische les voor iedereen die in zijn leven nog meer behoefte heeft aan: rust, ondersteuning in het proces van genezing (blessures en beperkingen/chronische ziektes bijv. fibromyalgie /herstellen na een operatie etc.). 

 

Ontwikkeling van kracht en gemak in jouw lichaam

Het niveau: beginners en halfgevorderden. De les vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een work-out met elementen van mindfulness. Gemengde groep. Ook mannen zijn welkom.

Dankzij een hoge concentratie en een aantal mindfulness oefeningen als aanvulling kun je goed even uitzoomen en je gedachten van een afstandje bekijken. Deze dynamische les wordt afgerond met langzame, rustgevende houdingen. Zo kun je alle uitdagingen van het leven - met meer zelfvertrouwen - opnieuw aan.

 
 

Aandacht aan jezelf en je baby schenken  

Het niveau: alle niveau's, je hoeft niet lening te zijn.

Hoe vaak: 2x per maand, op vrijdag avond van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Wat kun je verwachten van de 6 weekse cursus: 

- Zachte maar krachtige yoga praktijk voor zelfvertrouwen, focus en souplesse.
- Versterkende oefeningen voor het bekken, de bekkenbodem en de onderrug ter preventie of vermindering van lage rug- of bekkenpijn (volgens de Rost methode).
-Mindfulness technieken om je lichaam te ontspannen en je in contact te laten komen met de baby.

Deelname: vanaf 20 weken.

Kosten: € 125 voor 6 lessen, inclusief het lesmateriaal als .pdf, plus een cadeautje: één privé partner les: 'Samen ontspannen’.

 

De verandering in gang zetten

 

Het kan zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles dus liever een les volgt wanneer het jou best uitkomt. Toch wil je heel graag een bepaalde verandering in gang zetten. Samen met jou gaan we aan de slag om jouw doelstellingen op het gebied van stressmanagement, werk/privé balans of gezondheid te behalen. Praktisch gezien zullen we werken met o.a.: diverse yoga-, ademhalingsoefeningen en mindfulness technieken.

 

YOGA & MEER

Behalve voor yogalessen kun je bij Wonderschoon Yoga ook terecht voor inspirerende workshops, verassende arrangementen en cursussen.


Wat zeggen de cursisten ?

MONIQUE:  "Heerlijke combi van pure ontspanning en lichamelijke oefeningen die echt wel 'challenging' zijn! Monika heeft elke les weer iets nieuws bedacht voor ons en houdt daarbij telkens rekening met persoonlijke gezondheidsklachten en wensen of interesses."

MONIQUE: "Heerlijke combi van pure ontspanning en lichamelijke oefeningen die echt wel 'challenging' zijn! Monika heeft elke les weer iets nieuws bedacht voor ons en houdt daarbij telkens rekening met persoonlijke gezondheidsklachten en wensen of interesses."

 
GINA : "Iedere keer weer een warm welkom en daarna een verrassende les. Steeds weer weet Monika mij te verbazen met haar prachtige, uitgebalanceerde lessen vol bezieling, maar ook deskundigheid op het gebied van de asana's en pranayama. Veel aandacht voor zelfcompassie en omgaan met grenzen."

GINA: "Iedere keer weer een warm welkom en daarna een verrassende les. Steeds weer weet Monika mij te verbazen met haar prachtige, uitgebalanceerde lessen vol bezieling, maar ook deskundigheid op het gebied van de asana's en pranayama. Veel aandacht voor zelfcompassie en omgaan met grenzen."

 
MARLIES: " Aaltijd is het fijn, uitdagend en tegelijk ontspannend. Monika heeft voor iedereen aandacht en corrigeert of bedenkt een alternatief voor de geblesseerden onder ons. De deskundigheid van Monika is overduidelijk. Na de les een heerlijk kopje thee en gezellig nakletsen met ons leuke groepje. Ik zei het toch; heerlijk!"

MARLIES: "Aaltijd is het fijn, uitdagend en tegelijk ontspannend. Monika heeft voor iedereen aandacht en corrigeert of bedenkt een alternatief voor de geblesseerden onder ons. De deskundigheid van Monika is overduidelijk. Na de les een heerlijk kopje thee en gezellig nakletsen met ons leuke groepje. Ik zei het toch; heerlijk!"


Screen Shot 2019-03-21 at 11.46.21.png