Wonderschone Mens - René de Jong

Maak kennis met onze spontane, sympathieke cursist René de Jong. Begin 2017 opende René de Jong in hartje Raamsdonk de deuren van De Nieuwetijdstherapie Praktijk - Bij-Zonder. Hiermee kwam zijn droom tot leven: het verwezenlijken van een plek waar je bewuster en aandachtiger leert door het leven te gaan. Wat vindt hij het meest belangrijk is in het leven? 

Geluk

Betekent voor mij mezelf zijn, kunnen doen wat er in mijn hart/ gevoel opkomt. Geen belemmeringen ervaren.

Vind je weg

Dat betekent voor mij, volg je gevoel, doe wat er in je gevoel opkomt, je intuïtie is meestal juist! Het zal je nooit in de steek laten dus wees niet angstig om je hart te volgen!

Loslaten

Is wat noodzakelijk is! Als je niet loslaat dan blijven gebeurtenissen uit het verleden in je systeem zitten en kunnen zorgen voor tal van klachten. Lichamelijk maar vooral ook psychisch!

Inspiratie

 Helpt om gebeurtenissen los te laten. Als je ergens door geïnspireerd raakt dan kun je je aandacht daar volledig op richten. Het helpt je om afstand te doen van oude dogma’s.

Yoga

Is een must voor iedereen, jong en oud! Yoga helpt je inzicht te krijgen in jezelf. Inzicht hebben in jezelf zorgt ervoor dat kun je ook aan de slag kunt met:  jouw geluk, jouw weg vinden, jouw inspiratie!  En bovendien je blijft lichamelijks sterk en soepel!