Zit je in de knoop met jezelf of ga je door een belangrijke verandering in jouw leven? Dan is biografische coaching een uitstekend methode - het kompas in je leven - waarbij je jouw levensverhaal als materiaal hebt om antwoorden te vinden op jouw belangrijke levensvragen.

De inbreng van het eigen levensverhaal staat in de coaching centraal. Aangevuld met oefeningen; creatief of lichamelijk werkt Cindy met het doel dat jij inzicht in jezelf, jouw leven en de rode draad in jouw leven krijgt. Hierdoor kun je keuzes maken en zaken omvormen waarvan je wilt dat deze veranderen. Je geeft zelf richting aan de weg om verder te gaan op jouw levenspad.

Enkele uitspraken van degenen die deze coaching hebben gevolgd:
Wat heerlijk om berusting te hebben in een aantal zaken” 
“ Met veel plezier en soms confronterende momenten de coaching gedaan. Ik heb inzicht gekregen dat er dus wel degelijk ergens een rode draad in je leven loopt waar je hinder van kunt ondervinden. Die draad is voor mij wel duidelijk geworden. Ik kan het iedereen aanraden”
“ Ik heb mezelf beter leren kennen”

cutmypic.png

Over de coach - Cindy Jonkman:

Vanaf 1998 ben ik werkzaam als ergotherapeut. En door mijn werk met mensen en het doormaken van een grote levensgebeurtenis ben ik bij coaching terecht gekomen. Eerst via een opleiding in de Bilt en vervolgens een opleiding in Driebergen. Waarvan ik van de laatste opleiding het werk met biografisch coachen gebruik. Ik woon met man en 2 kinderen in Raamsdonksveer. En in mijn vrije tijd maak ik graag tijd vrij om yoga te doen; te sporten; wandelen of creatief bezig te zijn (tekenen, schilderen, knutselen). 

Heb je interesse in een GRATIS kennismakingsgesprek? Neem contact op:

Naam *
Naam