Workshop Voetreflexologie
Apr
6
2:00 PM14:00

Workshop Voetreflexologie

Sta je wel eens stil bij je voeten. Ben je bewust van je voeten? Verzorg je je voeten ? We kunnen ze ook gebruiken om ons lichaam in balans te brengen? Wist je dat?

Het bijzondere aan voetreflexologie is dat je een klein onderdeel van het lichaam behandelt, maar dat je daarmee de zelfhelende kracht van het lichaam aanspreekt. Verder,  helpt voetreflexologie de spanningen in het lichaam op te heffen en het immuunsysteem te versterken. 

Tijdens deze workshop kan je zelf ervaren wat het betekent om voetreflexologie te geven en te ontvangen. Alles wat je gaat leren kan je gebruiken om familieleden of vrienden een ontspannende behandeling t e geven. Maar ook voor mantelzorgers, pedicures, (fysio)therapeuten, (sport)masseurs en schoonheidsspecialisten, is het een goede aanvullende ondersteuning.

Extra informatie:

  • Kosten: 19,- euro p.p. incl gratis thee en iets lekkers.

  • Zorg voor korte geknipte nagels en makkelijk zittende kleding (broek met elastische of wijde pijpen).

Deze workshop wordt gegeven door Martha Meibergen - een ervaren Chinese voetreflex therapeute.

 

View Event →

Jonger met gezichtsyoga 19-01-2019, 14:00 uur
Jan
19
2:00 PM14:00

Jonger met gezichtsyoga 19-01-2019, 14:00 uur

Vanaf je dertigste wordt je huid minder elastisch omdat de hoeveelheid collageen afneemt - met andere worden de cellen vernieuwen zich minder snel. Hierdoor wordt je huid dunner en ontstaan rimpels.

De achterliggende filosofie van gezichtsyoga is dat de training van de gezichtsspieren leidt tot meer spiermassa, waardoor het verlies aan volume kan worden tegengegaan en de huid strakker wordt.

Deze GRATIS workshop gezichtsyoga bestaat uit een:

  • theoretisch gedeelte,

  • een reeks van oefeningen plus massage en acupressuur,

  • liggende ontspanningsoefening aan het eind van de workshop.

De workshop wordt gegeven in het Engels en het Nederlands door Magda (Confidence & FaceYoga Coach) en Monika (Wonderschoon Yoga eigenaresse & docente).

View Event →
Biografisch coachen - gratis workshop
Dec
14
7:30 PM19:30

Biografisch coachen - gratis workshop

Zit je in de knoop met jezelf of ga je door een belangrijke verandering in jouw leven? Dan is biografische coaching een uitstekend methode - het kompas in je leven - waarbij je jouw levensverhaal als materiaal hebt om antwoorden te vinden op jouw belangrijke levensvragen.

De inbreng van het eigen levensverhaal staat in de coaching centraal. Aangevuld met oefeningen; creatief of lichamelijk, werk ik met het doel dat jij inzicht in jezelf, jouw leven en de rode draad in jouw leven krijgt. Hierdoor kun je keuzes maken en zaken omvormen waarvan je wilt dat deze veranderen. Je geeft zelf richting aan de weg om verder te gaan op jouw levenspad.

Enkele uitspraken van degenen die deze coaching hebben gevolgd:
Wat heerlijk om berusting te hebben in een aantal zaken” 
“ Met veel plezier en soms confronterende momenten de coaching gedaan. Ik heb inzicht gekregen dat er dus wel degelijk ergens een rode draad in je leven loopt waar je hinder van kunt ondervinden. Die draad is voor mij wel duidelijk geworden. Ik kan het iedereen aanraden”
“ Ik heb mezelf beter leren kennen”
“ Ik heb het gevoel dat ik tot inkeer ben gekomen” 


cutmypic.png

Over Cindy Jonkman:

Vanaf 1998 ben ik werkzaam als ergotherapeut. En door mijn werk met mensen en het doormaken van een grote levensgebeurtenis ben ik bij coaching terecht gekomen. Eerst via een opleiding in de Bilt en vervolgens een opleiding in Driebergen. Waarvan ik van de laatste opleiding het werk met biografisch coachen gebruik. Ik woon met man en 2 kinderen in Raamsdonksveer.

En in mijn vrije tijd maak ik graag tijd vrij om yoga te doen; te sporten; wandelen of creatief bezig te zijn (tekenen, schilderen, knutselen). 
View Event →
Beter slapen
Nov
9
7:00 PM19:00

Beter slapen

Slecht slapen doen we allemaal wel eens. Maar als slaapproblemen een structureel karakter gaan aannemen, is het dus ook belangrijk ze serieus te nemen.

Wil je meer weten wat je kunt doen om je slaap te verbeteren? Volg onze workshop “Beter slapen”.

Samen met Debby  Roovers-Avontuur - een slaapoefentherapeut (http://www.oefentherapie-dongemond.com) organiseren wij een informatieve avond om je te helpen de vicieuze cirkel van slapeloosheid door te breken. 

In de warme sfeer van onze studio zul je een ontdekkingsreis maken naar een betere slaap mede door: cognitieve gedragstherapie voor insomnie (CGT-I), en door hatha yoga & mindfulness oefeningen. De tips en alle oefeningen uit de workshop kunnen direct toegepast worden om de slaap en daarmee de vitaliteit te verbeteren.

 Kosten voor 2 uur: 28 euro p.p. incl cursusmaterialen, thee en iets lekkers :-) 

View Event →