Ongeacht je lenigheid, je leeftijd of je gezondheid kun je je bij Wonderschoon Yoga blijven ontwikkelen.  

 

 
introles Maak gratis kennis met de rustige of dynamische variant. 

introles

Maak gratis kennis met de rustige of dynamische variant. 

 
lesrooster Bepaal zelf wanneer je yoga komt doen.

lesrooster

Bepaal zelf wanneer je yoga komt doen.

 
workshops Voor zowel de beginnende als meer ervaren Yogi’s.

workshops

Voor zowel de beginnende als meer ervaren Yogi’s.

 

Wat zeggen de cursisten ?

 

 
Marlies "Iedere week heeft Monika een ander thema en andere oefeningen. Maar altijd is het fijn, uitdagend en tegelijk ontspannend. Monika heeft voor iedereen aandacht en corrigeert of bedenkt een alternatief voor de geblesseerden onder ons. De deskundigheid van Monika is overduidelijk. Na de les een heerlijk kopje thee en gezellig nakletsen met ons leuke groepje. Ik zei het toch; heerlijk!"

Marlies

"Iedere week heeft Monika een ander thema en andere oefeningen. Maar altijd is het fijn, uitdagend en tegelijk ontspannend. Monika heeft voor iedereen aandacht en corrigeert of bedenkt een alternatief voor de geblesseerden onder ons. De deskundigheid van Monika is overduidelijk. Na de les een heerlijk kopje thee en gezellig nakletsen met ons leuke groepje. Ik zei het toch; heerlijk!"

 
Gina "Iedere keer weer een warm welkom en daarna een verrassende les. Steeds weer weet Monika mij te verbazen met haar prachtige, uitgebalanceerde lessen vol bezieling, maar ook deskundigheid op het gebied van de asana's en pranayama. In iedere les zit een stukje yoga filosofie waarmee je in je dagelijkse bestaan aan de slag kunt. Veel aandacht voor zelfcompassie en omgaan met grenzen."  

Gina

"Iedere keer weer een warm welkom en daarna een verrassende les. Steeds weer weet Monika mij te verbazen met haar prachtige, uitgebalanceerde lessen vol bezieling, maar ook deskundigheid op het gebied van de asana's en pranayama. In iedere les zit een stukje yoga filosofie waarmee je in je dagelijkse bestaan aan de slag kunt. Veel aandacht voor zelfcompassie en omgaan met grenzen."

 

 

 

Lesaanbod

Op je eigen niveau, veilig & met individuele begeleiding.

 
 

Een praktische training in de kunst van het ontspannen. 

 

Het niveau: voor iedereen

Je leert yoga- en ademtechnieken die je lichaam en geest tot rust brengen. Alle technieken kan je makkelijk thuis oefenen en hun positieve invloed op je leven te versterken. 

 

 
 

Breng je mind & body tot een volledige fitheid

Het niveau: beginners

De klassieke Hatha yoga oefeningen, geïnspireerd door de Iyengar yoga stijl om lenigheid en lichaamsbewustheid op te wekken. 

 

 

Voel je vitaal en vol vreugde tijdens je zwangerschap 

Het niveau: beginners; locatie: Verloskundig Centrum Raak - Raamsdonksveer

Methode: Matrika Prenatal Yoga - een unieke methode, ontwikkeld door de Amerikaanse zwangerschapsyoga lerares en verloskundige Sharon Fennimore.

Deze methode is geïnspireerd op de Tibetaanse yoga, en dus de anatomie van je energetische lichaam, verfijnd met hatha yoga oefeningen maar ook de hedendaagse wetenschap van de reproductieve cyclus van een vrouw. Met behulp van deze methode help ik zwangere vrouwen om zich vitaal en vol vreugde te voelen tijdens hun zwangerschap.

 

 

Minder stress - volledig geconcentreerd

 

Maak de dag van je werknemers rustiger, minder stressvol en al een stuk aangenamer met yoga en mindfulness lesprogramma, dat speciaal voor jouw bedrijf op maat gemaakt wordt.

 

 

PARTNERS