Start waar jij bent. Een laagdrempelige combinatie van yoga & mindfulness afgestemd op jouw fysieke en mentale bloei. 

 

 

  LESROOSTER >  Wij oefenen elke dag, vanaf maandag tot en met vrijdag. Doe mee 1, 2 of zelfs 3 keer per week! Er is altijd een plek vrij voor de gedreven beoefenaars - zowel de beginnende als meer ervaren Yogi's, ook met blessures en chronische ziektes . Dus kom op de mat!

LESROOSTER >

Wij oefenen elke dag, vanaf maandag tot en met vrijdag. Doe mee 1, 2 of zelfs 3 keer per week! Er is altijd een plek vrij voor de gedreven beoefenaars - zowel de beginnende als meer ervaren Yogi's, ook met blessures en chronische ziektes. Dus kom op de mat!

    GRATIS INTROLES >   Bij ons krijgt iedereen de eerste les cadeau!  Maak kennis met een of meerdere lessen en ervaar de sfeer van onze studio. Er is altijd een yoga vorm die bij jou past. Sta je te trappelen om te beginnen met yogalessen? Wij leren je graag kennen.

 

GRATIS INTROLES >

Bij ons krijgt iedereen de eerste les cadeau! Maak kennis met een of meerdere lessen en ervaar de sfeer van onze studio. Er is altijd een yoga vorm die bij jou past. Sta je te trappelen om te beginnen met yogalessen? Wij leren je graag kennen.

  WORKSHOPS >  Uitbreiding van je kennis door o.a.: boeddhistische psychologie, kundalini yoga technieken, anatomie tips&tricks, mindfulness, shantala massage, concerten en lezingen. 

WORKSHOPS >

Uitbreiding van je kennis door o.a.: boeddhistische psychologie, kundalini yoga technieken, anatomie tips&tricks, mindfulness, shantala massage, concerten en lezingen. 


Lesaanbod 

Je kunt kiezen tussen TWEe unieke SOORTEN lessen: MILD YOGA (rustgevend) EN SOEPEL YOGA (dynamisch).

Bij Ons kan je ook een korte, praktische cursus mindfulness, ZWANGERSCHAPSYOGA & MINDFULNESS of PRIVÉ YOGA LES volgen. 

Wij werken op basis van de Iyengar Yoga methode, waardoor worden de yoga houdingen meer toegankelijk voor zowel de minder flexibele als de fitte en gevorderde yogaleerlingen. Alle vormen creëren meer aandacht voor hoe je beweegt en hoe je ademt. Je ontwikkelt souplesse, balans en concentratie - in je eigen tempo, veilig & met individuele begeleiding. 

✓Laagdrempelig - je hoeft niet lenig te zijn. 

✓Praktisch toepasbaar en niet zweverig. 

✓Veel persoonlijke aandacht, ook als je blessures hebt. 

✓Een kleine, gezellige groep.

✓Er ligt een yogamatje voor je klaar.

✓ Na de les: hartverwarmende gesprekken met een kopje thee en kans om nieuwe mensen te leren kennen. 

Kijk onderaan voor meer informatie

 

De kunst van het ontspannen 

 

Het niveau: zachte yogavorm voor iedereen ook met beperkte bewegingsmogelijkheden. Gemengde groep. 

Je krijgt handvatten waarmee je ontdekt wat jij nodig hebt om dieper te kunnen ontspannen. Mede door langzame houdingen, ademhalings- en mindfulness oefeningen leer je te ontstressen en vertrouwen op jouw innerlijke rust. Alles wat je leert is toepasbaar in je dagelijkse leven want yoga houdt niet op als je van de mat afkomt.

*Elke woensdag om 10.15 uur - 11.15 uur: een extra milde, therapeutische les voor iedereen die in zijn leven nog meer behoefte heeft aan: rust, ondersteuning in het proces van genezing (blessures en beperkingen/chronische ziektes bijv. fibromyalgie /herstellen na een operatie etc.). 

 

Ontwikkeling van kracht en gemak in jouw lichaam

Het niveau: beginners en halfgevorderden. De les vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout met elementen van mindfulness. Gemengde groep.

Wat kun je verwachten: stap voor stap, diepgaande verkenning van de staande, zittende, omgekeerde en liggende oefeningen om op veilige manier lenigheid en lichaamsbewustzijn op te wekken. Dankzij een hoge concentratie en een aantal mindfulness oefeningen als aanvulling kun je goed even uitzoomen en je gedachten van een afstandje bekijken. Zo kun je alle uitdagingen van het leven - met meer zelfvertrouwen - opnieuw aan.

 
 

Andacht aan jezelf en je baby schenken  

Het niveau: alle niveau's, je hoeft niet lening te zijn. 

Aantal lessen: 8 lessen van 1 uur

Als je zwanger bent is het nog belangrijker dat je ontspannen bent. Mindfulness en yoga kunnen daar een belangrijke rol bij spelen. Dankzij meditatie, yoga, ademhalings-en bewustzijnsoefeningen richt je je aandacht steeds opnieuw naar je lichaam. Je leert je lichaam te vertrouwen, de pijn beter op te vangen en de veranderingen makkelijker te accepteren. Met aandachtrust en vertrouwen je bevalling tegemoet. Lees meer >>

 
 

Een rustpuntje in een wereld die door raast

 

Een korte cursus: 6 lessen van 1 uur

Het niveau: voor iedereen, ongeacht eerdere ervaring met mindfulness, meditatie of yoga.

In een vriendelijke, rustige en sfeervolle omgeving leer je op een gezonde manier omgaan met stress, spanning, uitdagende situaties, ongemak of pijn. Alle oefeningen zijn heel praktisch en passen zich aan jouw dagschema aan, jij hoeft je in bochten niet te wringen om ze in te plannen. 

 
 

Het kan zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles dus liever een les volgt waar en wanneer het jou best uitkomt. Of dat je naar een therapeutische aanpak zoekt om eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal en emotioneel te ondersteunen. Dan zijn privé lessen een ideale manier om je yoga beoefening te beginnen of verdiepen. We bepalen samen de insteek, het niveau en initiële doelstellingen. Op basis daarvan gaan we specifiek aan de slag met het uitvoeren van een programma dat op jou afgestemd is. 

Tijdens een Yoga + arrangementen staan yoga en verwennerij centraal. Kom tot rust in een weldadige omgeving.


Wat zeggen de cursisten ?

 MONIQUE:  "Heerlijke combi van pure ontspanning en lichamelijke oefeningen die echt wel 'challenging' zijn! Monika heeft elke les weer iets nieuws bedacht voor ons en houdt daarbij telkens rekening met persoonlijke gezondheidsklachten en wensen of interesses."

MONIQUE: "Heerlijke combi van pure ontspanning en lichamelijke oefeningen die echt wel 'challenging' zijn! Monika heeft elke les weer iets nieuws bedacht voor ons en houdt daarbij telkens rekening met persoonlijke gezondheidsklachten en wensen of interesses."

 
 GINA : "Iedere keer weer een warm welkom en daarna een verrassende les. Steeds weer weet Monika mij te verbazen met haar prachtige, uitgebalanceerde lessen vol bezieling, maar ook deskundigheid op het gebied van de asana's en pranayama.  Veel aandacht voor zelfcompassie en omgaan met grenzen."

GINA: "Iedere keer weer een warm welkom en daarna een verrassende les. Steeds weer weet Monika mij te verbazen met haar prachtige, uitgebalanceerde lessen vol bezieling, maar ook deskundigheid op het gebied van de asana's en pranayama.  Veel aandacht voor zelfcompassie en omgaan met grenzen."

 
 MARLIES: " Aaltijd is het fijn, uitdagend en tegelijk ontspannend. Monika heeft voor iedereen aandacht en corrigeert of bedenkt een alternatief voor de geblesseerden onder ons. De deskundigheid van Monika is overduidelijk. Na de les een heerlijk kopje thee en gezellig nakletsen met ons leuke groepje. Ik zei het toch; heerlijk!"

MARLIES: "Aaltijd is het fijn, uitdagend en tegelijk ontspannend. Monika heeft voor iedereen aandacht en corrigeert of bedenkt een alternatief voor de geblesseerden onder ons. De deskundigheid van Monika is overduidelijk. Na de les een heerlijk kopje thee en gezellig nakletsen met ons leuke groepje. Ik zei het toch; heerlijk!"