Gezonde medewerkers = een gezond bedrijf.

De mensen werken steeds harder en langer door. Als gevolg leiden ze onder stress, burnout of zelfs lichamelijke klachten zoals hoge bloeddruk of rugpijn. Het beter hanteren van de werkgerelateerde druk wordt dus steeds belangrijker. Onderzoekresultaten tonen aan dat yoga bijdraag aan de vitaliteit. De yoga oefeningen heffen spierspanningen en stijfheid op, verlagen het stressniveau en vergroten uithoudingsvermogen. Help je medewerkers om gezond, productief en tevreden te blijven! 

  • Groepslessen op kantoor - een unieke combinatie van yoga, mindfulness en ademhaling oefeningen tijdens bijvoorbeeld de lunch pauze. Heb je geen extra ruimte ter beschikking? Geen probleem, jouw werknemers kunnen direct aan hun bureau/tafel oefenen. 
  • Groepslessen als een bonus op het salaris - geef je werknemers een motiverende bonus en help ze om beter voor hun welzijn te zorgen. Ze kunnen deelnemen in de wekelijkse lessen te Raamsdonksveer. Wil je een grotere groep werknemers een cursus yoga aanbieden, dan zorg ik er natuurlijk voor dat zij samen in een groep oefenen.
  • Workshops - tijdens een teamdag. 
  • Privé yoga en mindfulness coaching.

Jij bepaalt het tijdstip, de duur van de les, de ruimte en het aantal mensen die zullen meedoen. Tijdens een intake gesprek bekijken we samen vooraf de doelstellingen en binnen twee weken zet ik een programma op maat op.